Slår Reinholdtzon Belfrage på fingrarna sedan 2007

04 maj 2008

Ronnie The Rocket

Idag skriver faktiskt Sportbladet något läsvärt om snooker. Även om det är lite snaskjournalistik över det så är det ganska bra.
Kanske lyfts nu de trötta Sportbladet-ögonen från fotbollen och hockeyn för att upptäcka att det finns andra spännande sporter där ute i världen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen kan såga ett blogginlägg som du, PJ! Hyland, Jerring. Ha!

Upptäckte igår natt att mitt Revaxör är borta. Vem stjäl Revaxör? Min granne är skäligen misstänkt, för jag tror inte att jag har förlagt det. Brukar inte springa runt med det i onödan, precis. Funderar på att kalla in Perry Mason - om han åtar sig det ...

/dn

Anonym sa...

...såsom damsporter (läs:fotboll främst) kanske, som får ganska begränsat utrymme i media?
Känns rättvist att Zlatan shoppar 30-miljonersvilla och Manhattanlägenhet för häften så mycket, samma månad, när hela damfotbollslandslaget måste jobba vid sidan av för att kunna spela fotboll.
Men så springer de ju inte lika fort heller, och fotboll handlar ju inte om pengar.

Eller hur det nu var.

Poncho sa...

Som vi säger i klassen "mindre bollar, mindre mål". Så ska damfotbollen göra för att öka intresset för sig. Varför envisas just damfotbollen med att spela på lika villkor som männen? Det är ju uppenbart att de inte har samma fysiska villkor.

Anonym sa...

Absolut, mindre planer, annan storlek på mål, rundare boll - det finns säkert massor att göra. Men inget intresse att göra vad som krävs, eftersom det saknas cash helt enkelt, utan att gå in på varför.
Man måste framför allt låta se damfotbollen för vad det är - DAMfotboll - och därmed sluta diskutera om de springer snabbt nog.
Och kanske viktigast: ge damerna möjligheter att spela fotboll under vettiga villkor: På lika bra fotbollsplaner, med lika begåvade coacher, mot en bra lön och därmed med längre och mer effektiv träningstid.

Poncho sa...

Men det konstiga i det här är ju att det just är damerna själva är de största motståndarna till regeländringar. De är inte sina egna bästa vänner direkt.