Slår Reinholdtzon Belfrage på fingrarna sedan 2007

24 mars 2008

Jag och min tyngdpunkt är bästa vänner

Hej kära vänner. Förlåt mig för att jag inte varit här på ett tag men veckan har varit ganska körig. Jag var som sagt sjuk i måndag-onsdag och så åkte jag ju till Bergkvara i fredags. Men nu är jag i Göteborg igen och lovar bättring.
Tack och hej!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sjuk? Aj då. Men lugn - det finns säkert jättebra psykologer i Göteborg!

Hoppas att du inte blir sjuk igen av Herr Sacher =)

/david n

Anonym sa...

Kära läsare! Idag föll jag för frestelsen som hemsökt mig senaste veckan. Jag köpte till slut en flaska rött - tabasco, alltså. Med andan i halsen skyndade jag hem med matkassen.

Uppfylld av en skräckblandad förtjusning packade jag försiktigt upp den lilla kartongen. Darrande på handen läste jag vetgirigt om familjen McIlhennys mödor, om Louisianas sumpmarker och om lagringen på ekfaten. Tabaso, upplyser etiketten, är god att "droppa" i t.ex. grytor. Droppa? Ha! Ni som kan er Lucky Luke vet att stora grabbar som Billy The Kid - och jag, då - HÄLLER på tabasco.

Tabasco har för alltid en plats bland mina barndomsminnen. I familjen Nilssons kylskåp, högt uppe i dörrfacket, fanns den lilla flaskan. Sägnen sa att mamma och pappa hade köpt den redan på 70-talet, och nog verkade den lite trögflytande. Lika storögt nu som då stirrar jag på den lilla kartongen, när jag öppnar mitt kryddskåp. Imorgon tänker jag pröva den - cirkeln är sluten!

Nu hör jag bloggens ägare ropa: "Vänta nu här. Vems blogg är det här egentligen? Skaffa en egen!" Snyltandet är en svår konst, kära läsare, och dess utövare ständigt lika missförstådda. Farväl - för den här gången!

david n

Poncho sa...

Tabasco ska hällas, absolut! Och Billy the Kid är för go i Lucky Luke. Hade den historien på kassettband vill jag minnas.
Till sist kan jag säga att jag var ganska nära att bli sjuk av Sacher i söndags. Så mätt har jag inte varit på år.