Slår Reinholdtzon Belfrage på fingrarna sedan 2007

25 februari 2008

Ett poäng till mig

Ja, där satt den! Vad var det jag sa? Tilda Swinton för Bästa kvinnliga biroll. Jag borde fasen syssla med det här dygnet runt. Here comes the moneytrain!

4 kommentarer:

David sa...

Jag kan bara buga mig för mästaren, jag var helt fel ute både på country och bästa tjejjiga biroll där jag tippade Cate som Dylan.
Hade dessutom sagt att Juno enbart fick snälla nomineringar och inte hade chans på ett pris, så går de och tar hem bästa manus. För Diablo Codys FÖRSTA försök att skriva ett filmmanus.

Nu är det kanske inte så förvånade, känner man mig vet man ju att jag ALLTID tippar fel på allting. Men inatt vann jag 400 på black jack i alla fall.

Poncho sa...

Ja jag är rätt nöjd med min kväll tipningsvis. Jag känner att det överlag var en bra gala med rättvisa utdelningar. Jon Stewart håll sig på mattan också, stabilt.

räven sa...

jag som inte följde spektaklet hoppas ju naturligtvis på en fullständig rapport här på ponchobloggen!
och inte bara priserna, nej det ska vara outfit-analyser och snuskigt skvaller också.

Poncho sa...

Nej det pallar jag inte. Jag har ett fett sömnunderskott nu och måste sova. Kolla www.imdb.com för sådant tjafs. Dock kan jag säga att 9:ans "modeexpert" Elin Kling (heter hon så?) var en stor dundermiss, alla dessa modemedvetna flickor är så substanslösa... Pontus Gårdinger däremot! Vilken man!