Slår Reinholdtzon Belfrage på fingrarna sedan 2007

08 april 2008

Yay!

Jag har laddat hem första säsongen av Highlander - The Series! Jag ser det som ett återseende av en gammal god vän. Jag ser det som en liten julafton.
Ikväll är det fotboll och det kan också bli en liten julafton. Mitt enda tipp är att Arsenal missar en straff.

6 kommentarer:

Anonym sa...

I sin pinfärska bok "The naked man" slår den engelske stjärn-superkändis-zoologen Desmond Morris fast följande: "The hairy chest, once seen excitingly masculine, has lost its appeal for many women." Hoppas verkligen att du har rätt, bäste Desmond ...

/dn

David sa...

Jag har inte koll på serien, är det Lambert?

Poncho sa...

Han är med i första avsnittet. Huvudpersonen i serien är en släkting till Connor MacLeod, Duncan MacLeod som spelas av stjärnan Adrian Paul.

David sa...

Är det bra då eller bara retro? Och var den animerade serien egentligen dålig?

Ang matchen så har jag ingen relation till vardera laget, men med Liverpool vet man alltid att man får en riktig cupmatch, som de ser ut i Buster.

Poncho sa...

Jag tyckte den var bra när den gick på SVT, typ 93 eller nått. Men det var ju längesedan och ett romantiskt skimmer har antagligen lagt sig över den. Jag har inte kollat på något avsnitt än. Däremot är jag bara tre avsnitt från att vara ikapp HIMYM.

David sa...

Vad tycker du om det då? Tre avsnitt från, då är nästa Britney? eller nästnästa. Det är faktiskt ett riktigt bra avsnitt även i huvudstoryn där hon har mindre del.

Själv försöker jag komma in i Battlestar Galactica samtidigt som jag plöjer igenom alla Frasier.