Slår Reinholdtzon Belfrage på fingrarna sedan 2007

09 juli 2007

Man kan ju grilla...

I lördags var det grillning hos Masse Bl. En trevlig tillställning må jag säga, hemmafest är ett säkert kort. David Zander hade hittat ner från Oskarshamn och det gjorde ju inte saken sämre direkt. På http://poncho.bilddagboken.se/ kan ni se några bilder från kvällen den 7/7. Först har vi Zander och Ola Berg i glatt samspråk. Därefter ses Zander med en gitarr (han hade ju kunnat bli minst lika stor som Meja om han hade haft viljan). Sedan blev Masse lite trött och la sig på soffan. Vi andra höll dock igång. Dagen efter gick vi till Shabtay och köpte tre olika varianter på Bergkvara Special även om vi var inne på att köpa Favorit Specialisten först. Efter maten gick vi ut och sprang av oss med en amerikansk fotboll.

Idag har jag annars klippt gräs och som vanligt fick jag besök av min gamle vän sädesärlan. Jag vet inte om den lilla fågeln tror att jag också är en sädesärla modell större i mina gråa arbetskläder (dock har jag svårt att föreställa mig vad den då tror att den stora röda kärran som jag skjuter framför mig är) eller om den bara är intresserad av de insekterna jag jagar upp med mitt klippande. Det troliga är väl alternativ två.

Vi hörs!
/P

1 kommentar:

David sa...

Faktum är att det var JAG som upptäckte Robyn. För övrigt är Replacements en underbar film, nästa gång ser vi både den, friday night lights, Any Given Sunday och guldkornet Little Giants. Sen spelar vi football tills vi stupar!