Slår Reinholdtzon Belfrage på fingrarna sedan 2007

15 september 2007

Sacked

J.P. Losman är verkligen dålig, en loserman. Synd att jag hamnade i Buffalo med min kommande superstjärna Poncho Poncho. Annars är Madden 08 kanon.

Läs kommentarerna för mer info

7 kommentarer:

David sa...

oh, du har skaffat det nu, hur bra är det mot tidigare spel, bör jag köpa?

Anonym sa...

Ja hur bra är det egentligen. Bör jag byta ut mitt Madden 06?
eller det nya finns kanske inte till min gamla box...

Poncho sa...

Det är jäkligt bra och snyggt framför allt, allt är helt enkelt större och bättre, mer stats, större playbooks m.m.. Jag har inte dragit igång nått Franchise än men spelat en hel del enkla matcher plus att jag startat en Superstar. Speciellt det sistnämnda läget är riktigt bra jämfört med tidigare versioner, här fys-tränar du, gnuggar in spel, får email från mamma! haha kanon!

David sa...

Jag vill kunna designa egna plays, bygga sjuka grejer som ingen gissar, såna där när man fintar att någon har bollen och så är det i själva verket en fullback som har gömt den under tröjan.

David sa...

Moahaha! Ska få spelet nu!

David sa...

Va fan, hur ska man lyckas med sin superstar? Min QB David Zander är ett vrak, han är usel, han kan ingenting. Full pott på IQn men annars inte ett kort rätt.
Precis som jag:D

Hamnade i Green Bay Packers och har sumpat 3 raka pre-season matcher. Har bänkats andra halvan av de två senaste matcherna. Mitt problem är att mina passar blir apkonstiga, sneda och korta som tusan. Hur ska man passa i Superstar Mode?

Hjälp mig Poncho! Hjälp mig!

Poncho sa...

Sorry, kan inte hjälpa dig med en QB. Jag är en sucker och strävar endast efter mina gamla sprinterdrömmar. Därför spelar jag bara som WR. Det är iofs inte heller det lättaste. Snabb som tusan är jag men istället för händer har jag två bitar tvål på handlederna. Tror jag ska börja om från scratch nu när jag vet hur det funkar. För det är ruggigt kul även om man inte vinner varje match.