Slår Reinholdtzon Belfrage på fingrarna sedan 2007

21 januari 2008

Dilemma

Jag har redan ont i huvudet och känner mig lite stirrig efter de tre kopparna tidigare idag men jag är fortfarande så fruktansvärt kaffesugen.
Vad gör man i en sådan situation? Stekt ägg är inte svaret, det har jag redan testat.

4 kommentarer:

Madeleine sa...

grattis och välkommen till beroende av kaffe-klubben. det finns ingenting du kan göra. bara luta dig tillbaka och njut av koffeinångesten sippra genom dina ådror. puss

Poncho sa...

Tack, men i den klubben har jag varit med länge. Detta var något nytt. Lösningen var i alla fall att skita i kaffet ta en powernap alt. kraftvila.

Anonym sa...

Läste idag att amerikanska forskare uppmanar gravida kvinnor att avstå från kaffe de första fem graviditets-veckorna p.g.a. ökad risk för missfall. Det lär väl inte gälla dig, PJ, men det kan ändå vara något att tänka på.

Din framtida hustru tycker kanske inte det är så kul, när du stjälper i dig kopp efter kopp, och hon bara tittar på. Förhållanden har nog spruckit för mindre.

Anonym sa...

Kan passa på att nämna, när jag ändå är här, att jag sedan i fredags har sorg. Bobby Fischer avled nämligen då. Njurarna sägs ha kråglat, och i så fall följer han samma mönster som Michail Tal. Njurar och schack verkar inte kunna samsas.

Frid över ditt minne, Bobby! Jag är glad att jag fick fira din 60-årsdag med bild på Korrs anslagstavla. Vila i frid!