Slår Reinholdtzon Belfrage på fingrarna sedan 2007

12 januari 2008

Let's call it a day

Min undran nu är varför döpa om en film från The Chumscrubber (okej, jag kan förstå det ändå) till Painkiller bara i Sverige? Visst finnarna var inte långt ifrån med Ilopilleri. Den är från 05 och gick aldrig, i alla fall som jag förstår det, upp på svensk bio ens. Rätta mig om jag har fel är ni snälla. Hur som helst rasslar den just nu ner genom mina sladdar här hemma.

9 kommentarer:

räven sa...

jag och jocke har en rejäl utmaning till dig. låten third stone from the sun med jimi hendrix handlat utmaningen om. det känns som att den låten har varit med i nån film eller nåt tv-program som vi har sett nån gång för länge sen och vi kan inte kommma ¨på vad det skulle kunna vara för nåt. så då är ju frågan om du kan lista ut det? vi har kommit på att både right said fred och bear quartet har snott delar av låten.
snälla per filmvetare, hjälp oss!

David sa...

Den har varit med i filmen The Dreamers.

The Dreamers, released as The Innocents in some countries, is a 2003 British/French drama film directed by Bernardo Bertolucci. The film is based on Gilbert Adair's novel The Holy Innocents. Adair also wrote the screenplay for the film.

räven sa...

nej det är inte den vi tänker på, har aldrig sett..

räven sa...

vi har googlat för glatta livet utan att komma fram till något kanske ska tilläggas

David sa...

Ja jag hittar ingenting tyvärr, men tvprogram är svåra att hitta musik från genom google, och alla filmer släpper ju inte soundtracks.

Poncho sa...

Ingen aning så här direkt. Jag laddar hem låten så ska jag se om jag känner igen den.

David sa...

Åh, nu är jag stolt Papa P, Kalmar FF slutade på en fin 2a-plats i ligan efter Elfsborg, värvningarna var lyckade och spelet var stabilt hela säsongen, även om vi misslyckades i cupen.
Avböjde förlängt kontrakt och skrev istället på för Port Vale i engelska tredjedivisionen. Nu ska jag upp i premier league på 3 år, och försöka hålla mig kvar där och bygga en dynasti som kan ta trippeln.

David sa...

Va händer här, du är inte fackansluten, du behöver inte strejka! Jag vill ha ett nytt inlägg snart. Gärna med bild på tröjan, rockade min medium idag över hoodie och det passade alldeles utmärkt.

Anonym sa...

Rasslar genom dina sladdar? Är det någon form af bedrägeri på gång?