Slår Reinholdtzon Belfrage på fingrarna sedan 2007

06 januari 2008

Intercepted

Seattle Seahawks vann till slut klart med 35-14 mot Washington Redskins i den inledande wild card-matchen i kampen om en plats i Super Bowl XLII, men det satt onödigt långt inne efter att ha kastat två interceptions i fjärde kvarten. Seahawks defence höjde sig ett snäpp efter en halvtaskig säsong och höll Redskins ute ur matchen i de tre första kvartarna och sedan efter att ha tillåtit två touchdowns tog de sitt ansvar och bar två interceptions tillbaka för lika många touchdowns genom de båda cornerbacksen Trufant och Babineaux.
Nu väntar Green Bay Packers i nästa match. Ett laddat möte för Seahawks coach Holmgren som ledde just Green Bay under sju år på 90-talet och som han vann med 97 och tog till en andraplats 98.

Sitter också och läser vad Aftonbladets nye chefredaktör Jan Helin har lyckats sliska ur sig angående det senaste dataintrånget. I en lång harang försöker han dölja den otroliga klantighet som tidningen och inte minst han själv har visat med någon sorts personangrepp mot hackarna, vars medel må ha varit olagliga men målen var i alla fall i grunden ädla, att få kvällstidningarna att fokusera på lite mer "riktiga" nyheter. Det är lätt att vara osaklig i sin egen tidning när ingen säger emot. Ett oklokt val herr Helin, sådant brukar mest reta upp folk ännu mer.

Inga kommentarer: