Slår Reinholdtzon Belfrage på fingrarna sedan 2007

04 januari 2008

King of the world

Så var då Iowas primärval gjort. Obama knep förstaplatsen för demokraterna, kanske inte helt oväntat medan Hillary "bara" kom trea. Om ni frågar mig nu så säger jag att Obama blir USAs näste president. Det inte bara tack vare denna vinsten utan även den stora spridning av röster som finns bland demokraterna. Här vann Mike Huckabee något oväntat före mormonen Mitt Romney, vad det visar på kan jag inte säga men vi har väl alla noterat att Chuck Norris står bakom Huckabee. Är det en förklaring? Ja!

8 kommentarer:

Madeleine sa...

Jag vill att Clinton ska vinna.

Anonym sa...

Dumheter! Ralph Nader tar hem det i år - eller nästa gång. Eller nästa gång. Eller nästa gång ...

David sa...

Huckabee är läskig, för han ser så trevlig ut och polar med Norris och så, men är ju bakom ytan en hardcore-republikan som är väldigt anti-aborter, tror allt i bibeln är sant och säger "jag är då inte släkt med några apor".
Tänk om vi hade en svensk statsminister som sa så.

Poncho sa...

Starkt troende baptist va? För övrigt så har min farmor också sagt det där med aporna så just på den kommentaren kan man inte bedöma någon tror jag inte.

David sa...

Jo, det är väl sant iofs, mina morföräldrar är också sådär, de är ju uppväxta på det så då är det klart att de inte plötsligt förkastar allt sen.
Men så leder de inte landet heller^^

Läste i Stephen Hawkings Kosmos, en kort historik, att bara 15% i usa tror på evolutionen som komplett förklaring av var vi kommer ifrån, men 76% tror på änglar och demoner.

Poncho sa...

Dan Browns bok eller de spirituella väsena? Hehe, antar att 100% tror på boken... så sjukt.

Anonym sa...

Huckabee är en läskig snubbe.

David sa...

jisses, kolla in Bill Maher på Conan senast, han går in i så hårda attacker mot republikaner och kristna att inte ens Conans röda publik vågar skratta.

http://www.youtube.com/watch?v=5MyfLmLROHQ