Slår Reinholdtzon Belfrage på fingrarna sedan 2007

06 januari 2008

Straight edge och cold turkey

Det finns saker som inte är bra för oss. Världsliga ting och andra mindre världsliga ting. Sådana ska man akta sig för. Det ska jag göra i alla fall.

17 kommentarer:

räven sa...

vad menar du? hur ska jag veta vad jag ska akta mig för när du inte talar klarspråk?

Poncho sa...

Tyckte jag var rätt klar ändå. Det är väl olika för alla antar jag.

Anonym sa...

PJ! Får man fråga vad du som blivande murv... förlåt, journalist har för uppfattning om Wallraff och hans amerikanska efterträderska(?) Ehrenreich?

En annan sak: är det sant att du är svensk mästare i caps? Imponerande, i så fall. Själv har jag inte ens vågat pröva ...

Anonym sa...

PJ! Gissa vem som tycker om Bulgakovs "Mästaren och Margarita"? Jo, tennis-yrvädret från Moskva och 84:n(!) Vera Zvonareva! Nu måste, måste, måste jag bara läsa den. Hoppas att den inte är så tjock ...

räven sa...

straight edge och cold turkey??? är det det jag ska akta mig för? då vet jag.

Poncho sa...

Wallraff är en sopa men hyffsat användbar och ja, jag har en medalj som det står Capsmästare 2005 på här hemma i bokhyllan, det var i lagtävlingen, vi var ohyggligt starka.
Zvonareva har jag ingen större koll på, jag har fastnat vid Sharapova vad gäller det ryska tennisundret.

Till sist menar jag att man ska släppa de farliga grejerna tvärt, där av rubriken.

Anonym sa...

E det inte farligt farligt men härligt härligt.? Missar man inte det härliga om man struntar i det farliga?

Poncho sa...

Jo men även där finns en gräns vill jag hävda. Man måste veta var den går och det är inte alltid det lättaste. Björn Skifs är ju annars en väldigt trevlig prick tycker jag.

David sa...

Vad man ska akta sig för är de här otränade bröderna Alm, som bara orkar spela varannan match så att jag tappat tre matcher, spelat två oavgjorda och bara vunnit EN (5-0 mot BP med alla almar på bänken) så här långt i min FIFA 08 karriär.
Får försöka boosta min konditionsträning innan jag får spela en hel match med bara mittbackar.

Poncho sa...

Du menar möjligtvis inte bröderna Elm med E? För om du har tre almar i laget kan jag tänka mig att det ser stabbigt ut... höhö

David sa...

Så heter de ja, kanske därför de inte springer, jag har kallat dem alm på träningarna. Får utnämna den äldste till kapten som ursäkt.

David sa...

Det gjorde susen! D. (Donnie?) Elm gjorde genast hattrick mot ett blekt GAIS.

Poncho sa...

David heter han också. Honom har jag inte, till skillnad från de andra två, spelat mot själv... Ja, jag sa det. Annars anses väl han vara den "sämste" av de tre.

David sa...

Ja ingen av dem har ju Zlatan-stats kan jag tala om. Så du har mött dessa herrar, och snurrat upp dem kan jag tro? Får skapa en Poncho och sätta in i laget, vart vill han spela?

Poncho sa...

Snurrat upp dem icke, dock sprungit över. Poncho är vänsterback!

räven sa...

tänk att så få ord kan få så många kommentarer...

Poncho sa...

Precis vad jag tänkte förut. Men som sagt är det inte mängden ord utan innehållet som avgör. Det finns en "rolig" historia om en av mina favoritförfattare: Varför ler Askildsen? Han har just struckit en mening. Inte för att jag vill påstå att mina inlägg är någon större litteratur men ändå.